Artikulli i ekspertes sё IPPM Kseniia Oleneva botuar nё gazeten “Sot” mbi rolin e qytetarёve ne mirёqeverisjen vendore dhe rёndesinё e Indeksit tё Performances se Bashkive.

November 22, 2020 0

https://sot.com.al/opinion-editorial/roli-i-qytetareve-ne-mireqeverisjen-vendore-113 Për mirëfunksionimin efektiv të qeverisjes vendore është thelbësore që qytetarët të kenë mundësi të kontribuojnë në mënyrë aktive për rritjen e mirëqenies së tyre nëpërmjet ushtrimit të të drejtave themelore të pjesëmarrjes aktive në […]

Intervista e Presidentit te IPPM Prof. Arben Malaj pёr Deutsche Welle mbi sfidat e tregtisё sё lire nё Balkanin Perёndimor.

November 22, 2020 0

https://amp.dw.com/sr/mini-%C5%A1engen-ve%C5%BEbanje-za-evropsku-uniju/a-55598406?maca=sr-Twitter-sharing&__twitter_impression=true Zapadni Balkan je sve bliži formiranju zajedničkog regionalnog tržišta. DW istražuje: šta će se u ekonomskom smislu promeniti mini-Šengenom u odnosu na postojeću saradnju kroz CEFTA? Za sada još samo Crna Gora nije podržala […]

1 2 3 8