Board

 • Bernard Dosti

  Board Member
  Prof. Assoc. Dr. Bernard Dosti është aktualisht Zv. Rektor për kurrikulat dhe orientimin mësimor në Universitetin e Tiranës. Ai u diplomua në Universitetin e Tiranës në Ekonomiks në vitin 2005 dhe përfundoi me sukses Masterin [...]
 • Armer Juka

  Board Member
   Armer was appointed as Member of the Board of IPPM in 2017. He acts as an adviser in legal matters to the Institute. Armer currently holds the position of Executive Director at DEKRA Akademie sh.p.k. His responsibilities [...]
  • Gerta Malaj

   Board Member
  • Bojken Gjoleka

   Board Member