IPPM’s Honorary President, Prof. Dr. Arben Malaj, on the process of Albania’s EU integration

The Honorary President of the Institute for Public Policy and Good Governance, Prof. Dr. Arben Malaj, in an interview for Vlora’s local television: “Gjashtë Plus Një Vlora” has expressed on the process of Albania’s integration into the European Union.

Prof. Dr. Malaj stressed the necessity of fulfilling the conditions by Albania to become a member of the European Union. In this regard, Mr. Malaj evaluated the co-operation of the political forces in the country in the framework of improving foreign policy.

Mr. Malaj also mentioned the importance of human capital for a country’s socio-economic development, assessing that human capital in Albania is trying to move more and more to other more developed countries.

For more information (in Albanian language), please click on the link below:

Arben Malaj

Ish-ministri i Financave dhe ish-deputeti i Vlores, Arben Malaj, deklaron se Shqiperia duhet te plotesoje kushtet, per integrimin ne BE. Gjate nje interviste te dhene per tv6plus1 Vlora kete te premte, Malaj zbardhi darken me ambasadoret mbremjen e se enjtes dhe tha se tema kryesore e bisedimeve ka qene integrimi i vendit ne BE.Malaj shikon si pozitiv faktin se politika ne vend ka bashkepunuar kur flitet per politiken e jashtme.

Julkaissut Gjashtë Plus Një Vlora Televizion 23. maaliskuuta 2018

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*